Click here if you are having trouble viewing this message.
És habitual que els nostres clients no tinguin les mateixes característiques, que es comportin de manera diferent i que vulguin satisfer les seves necessitats de maneres també diverses. Però tot i les seves diferències, sovint hi ha grups o segments de consumidors que tenen alguna característica o algun comportament en comú.
En aquesta jornada comptarem amb persones expertes que identificaran els perfils dels clients que estan prenent les decisions de compra com ara les dones, els sèniors i els millennials.
PROGRAMA
9.15 Recepció assistents
9.30 Benvinguda a càrrec de la Sra. Cristina Escudé, presidenta de la Comissió de Comerç de la Cecot.
9.35 Inauguració de la jornada a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa.
9.45 Presentació de la jornada i moderació de les intervencions, a càrrec de la Sra. Pilar Gomà, assessora en Comerç de la Cecot.
9.50 “Coneixent els millennials”, pendent confirmació.
10.45 “Els sèniors i les seves conductes de consum”, a càrrec del Sr. Josep Maria Galí, expert en psicologia del consum.
11.40 Pausa-Cafè.
12.15 “Elles decideixen. La comunicació en femení”, a càrrec de la Sra. Gemma Cernuda, publicista i experta en màrqueting i branding.
13.15 Torn obert de paraules.
13.30 Cloenda de la sessió a càrrec del Sr. Josep Maria Recasens, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya.
Socis: gratuït
Preu NO socis: 20€
 
Si vols assistir-hi, omple aquest formulari o bé truca al telèfon 93 736 11 08 per confirmar la teva assistència. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

"Aquest missatge i els documents que, en tot cas, trobeu annexes, s'ha enviat al correu electrònic silvia.requena@cecot.org són confidencials. Per tant, si el rebeu per error, us demanem que ens ho comuniqueu i us abstingueu de fer-ne còpies, remetre’l o lliurar-lo a una altra persona. D’acord amb la Llei de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat. Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit a cecotpd@cecot.orgGestiona les teves subscripcions